Sondre Lerche – Sommer i bakgården

Sondre Lerche kommer til Røros for første gang lørdag 20.juli for å gjøre en eksklusiv solo-konsert i en av Røros fineste bakgårdsperler!

Til tross for at Sondre Lerche har vært en av våre fremste artister i over 20 å har han i senere år strukket seg mot stadig nye kunstneriske høyder både med sine album og på scenen.

Hans debutalbum «Faces Down» mottok Spellemannprisen for Årets Nykommer i 2002 og ble kåret til en av årets beste utgivelser av amerikanske Rolling Stone Magazine.

Etter å ha bodd 15 år i New York og Los Angeles, hvor han ga ut mange album, turnerte og komponerte musikk til kjente filmer flyttet Sondre Lerche hjem til Norge i 2020.

Til tross for en pandemi, har perioden etter at Sondre flyttet hjem vært en av de mest produktive og aktive i hele hans karriere. Albumet «Patience» fra 2020 mottok tre Spellemannsnominasjoner og fikk terningkast 6 i VG, samme år ga han også ut den kritikerroste essay-samlingen «Alle sanger handler om deg».

I 2022 kom det ambisiøse dobbeltalbumet «Avatars Of Love» som ble en ny kunstnerisk og karrieremessig topp for Sondre Lerche. NRK omtalte det som «et av tidenes beste norske album», albumet fikk terningkast 6 hos fem norske mediehus og vant Spellemannspris.

Høsten 2023 utvidet Lerche sin kapasitet ytterligere, som Christian i en av hovedrollene i Moulin Rouge! The Musical på Chateau Neuf i Oslo, sammen med Anders Baasmo og Heidi Ruud Ellingsen. Forestillingen fikk gikk for stappfulle saler og stående applaus gjennom 100 forestillinger frem til påske.

I 2024 jobber Sondre Lerche med ny musikk og gjør kun et lite utvalg konserter. Hans sine solokonserter er kjent for å være en mektig opplevelse hvor hans evner som historieforteller og entertainer virkelig får skinne!
Sommer i bakgården er en ny konsertserie i regi Røros Konserter hvor kjente artister inviteres til å spille intimkonserter i historiske omgivelser i sommerdrakt.

Sommerens konserter foregår i bakgården til nylig renoverte Lars-Persa-gården som er blant de eldste på Røros, bygget før byplanen fra 1654 forelå, og som for første gang på mange år huset lasskjørere under årets Rørosmartnan.

NB! Det legges kun ut 150 billetter til konserten!

Arrangementet har 18 års aldersgrense.
Servering av kortreist mat og drikke.

Artistlinker:
Hjemmeside
Spotify

Dørene åpner 19:00
Konsertstart 20:00
Aldersgrense : 18 år
Servering : Mat, øl, vin
HC / Ledsager: Ordinær billett
Tilrettelagt for bevegelseshemmede : Nei
Parkeringsmuligheter : Ja

For mer informasjon se Røros Konserter's hjemmeside og facebookside

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  20.07.2024

  20.07.2024

  20:00

  Lars-Persa-gården