Ramaskrik festivalpass 2024

Festivalpasset gir deg tilgang til alle visninger under festivalen. Du trenger ikke hente ut billett til enkeltvisninger. Passet byttes inn i et armbånd du viser når du går på visningene. Det er free seating, det vil si at du setter deg der det er ledig. Vær tidlig ute i tilfelle det blir fullsatt. De aller fleste filmene vises to ganger i løpet av festivalen.
NB! Det er generell 15 års grense på festivalen, men enkelte titler kan få sensur 18 år. Aldersgrensene er absolutte.
Om festivalen:
Ramaskrik Oppdal er en av Norges meget få skrekkfilmfestivaler, arrangert hver høst på Oppdal Kulturhus. Høsten 2024 arrangeres festivalen for 14. gang over fire dager fra 17. til 20. oktober. Det vil også bli et Ramaskrik-event på festivalhotellet kvelden før, onsdag 16. oktober. Så det lønner seg å være på plass i løpet av onsdagen for å være klar til første film torsdag formiddag.

Festivalen har lykkes i å etablere et navn internasjonalt og hatt flere internasjonale gjester samtidig som det også gis oppmerksomhet til lokale filmskapere.
Hos oss får du servert omlag 35 filmer + kortfilmer og presentasjoner av kommende filmer. Ramaskrik er en sosial og kompakt festival der du treffer masse fantastisk publikum og filmskapere fra inn og utland. Alt foregår i Oppdal kulturhus. Mellom og etter filmene treffes vi i foajeen, på festivalhotellet, til en quiz eller et event i fobindelse med festiavalen. Det er selvsagt viktig å se film, men hos oss er de hyggelig og spennende også utenom kinosalene.
Program lanseres først til høsten, men det kommer litt drypp innimellom.
Alt du trenger å vite om festivalen, hotellpriser, reise osv. finner du på www.ramaskrik.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Torsdag

  17.10.2024

  20.10.2024

  11:00

  17:00

  Ramaskrik
  Ramaskrik
  Ramaskrik
  Ramaskrik