Oppdal sykkelfestival

Bli med på årets sykkelfestival! Dette er sykkelfestivalen for deg som er gira på rå natur, rause opplevelser og en stor dose trivelig sykkelsnakk!
Oppdal sykkelfestival tar deg med på turer med lokalkjente og erfarne guider i et av landets beste områder for sti- og terrengsykling. Her er det fokus høy trivelsesfaktor og lav terskel for å delta. Vi deler inn i mindre turgurupper, basert på ditt valgte nivå, og utforsker et utvalg fege stier! 

STISYKLING: Dette er gruppen for deg som har fulldempet sykkel og som digger utfordringer og lek på smale stier. Sammen med denne gjengen vil du utforske noen av de beste stiene i Oppdal. Om du er fersk eller erfaren stisyklist vil vi finne turer som passer nettopp ditt nivå.

EL-STISYKLING: Har du fulldempet el-stisykkel? Med litt ekstra påfyll av energi i sykkelmotoren kommer du kanskje hakket lenger, bruker mindre krefter oppover og kan pøse på litt ekstra nedover. Turene med el-stisykkel kan være like tekniske som stiturene, men er som regel lenger.

GRAVELSYKKEL: Dette er gruppen for deg som har gravel- eller cyclocross-sykkel med knastedekk og som digger kombinasjonen av fart, grusveier og flytsti. Vi tar turen til skogen og/eller fjellet på grusveier, traktorveien og lette flystier. Her får du bli kjent med nye traseer og får slukt unna noen mil med bukkestyre og litt smalere dekk. Turene tilpasses gruppa, men du må tåle å sykle et par mil igangen!

 

Dameturgruppe med Tonje Sameien:
Tonje har syklet sti i mange år, spesielt etter at hun begynte på guideutdanningen til European MTB Instructor and Guide. I fjor hadde hun med seg damegrupper på festivalen. Dette er et tilbud festivalen viderefører i år. 

Teknikk-kurs med Emil Carlson:
Emil har syklet terreng siden 1992, og har fortsatt den samme brennende entusiasmen for smale stier og store naturopplevelser.
Fredag ettermiddag vil han holde teknikk-kurs for en gruppe viderekommende syklister. Lørdag og søndag tråkker Emil til og blir med to uttrukne grupper på sykkeltur i oppdalsfjella. Les mer om Tonje Sameien og Emil Carlson her: Sykkelnerding med Emil og Tonje

 

Det blir muligheter for å teste neste års sykler fra utvalgte merker og det blir afterbike både fredag og lørdag. Under afterbike på lørdag byr vi på litt ekstra sykkelsnakk fra sofakroken med Trygve Sande, Tonje Sameien og Emil Carlson.

 

PROGRAM:  
Program Oppdal Sykkelfestival

PRISER:
Tidligpris: kr 990,- (ved kjøp før 10. juli 2023)
Normalpris: kr 1.400,-
Påmeldingsfrist 8. august kl 12.00
Bindende påmelding.

PÅMELDING:

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  ---
  ---
  ---