© Nothern Dunes

Northern Dunes // Therese Aune // Kwayela Univers

Northern Dunes er en elektropop-duo med base i Oslo. Med bakgrunn fra et bredt spekter av musikalske sjangere, møtes Bernt Isak Wærstad og Cecilie Giskemo i den elektroniske popmusikk-sfæren. Musikken til Northern Dunes kjennetegnes av sterke pop-melodier med en collage-aktig tilnærming til produksjonen. På denne konserten har de med seg Therese Aune på vokal, synth og elektronikk.
Therese Aune opererer i et stemningsfullt lydunivers, der svevende synthesizere møter en klangfull kraftig stemme. Resultatet er minimalistisk og eksperimentell pop.
Aune har de siste årene vært med på å lage musikk til film, lydbøker og kunstinstallasjoner, i tillegg til konserter både i og utenfor Norge.
Kwayela Univers er en blanding av sørlige gitarmønstre, nordlige melodier, gamle historier og nytt vennskap. Trekkspill, bass, gitar, mbira og vokal er en del av soundet, som vandrer mellom det akustiske og elektroniske landskapet. Materialet kommer fra tradisjonell malawisk musikk, afrojazz og historier fra selve livet.

  Type
  Pris
  Kommentar
  Voksen200,00 Billetter
  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  01.06.2024

  01.06.2024

  19:00

  23:50

  ---