MUSIC & WINE – ITALIENSK SOMMER PÅ OLIVIA!

OLIVIA SOLSIDEN inviterer til en unik musikalsk vinaften med arrangementet "MUSIC & WINE" med musiker og vinkelner KNUT BJØRNAR ASPHOL og sangerinne og skuespiller TOMINE MIKKELINGE EIDE!

En vakker, musikalsk og vinøs aften med musiker og vinkelner Knut Bjørnar Asphol som i Music & Wine kombinerer musikk med vinøse historier og gode smaker som gir publikum en unik opplevelse!

Vi inviterer til en aften med ITALIA for alle sanser – på bordet, i luften, i tonene og i glasset. Med musikk fra to av landets beste musikere og en smak av Olivias kjøkken!. En kveld minner skapes av…

KNUT BJØRNAR ASPHOL er landskjent gitarist og vinkjenner. Han har spilt for utallige artister i inn- og utland, produsert over 500 utgivelser med blant andre Alexander Rybak, Erlend Gunstveit, Hanne Krogh og A1, har vunnet Spellemannpris, og utgitt hele 8 egne album. I tillegg er han utdannet vinkelner og vinjournalist.

TOMINE MIKKELINE EIDE ga ut sitt første album som 12-åring på Universal, har høstet gnistrende kritikker for sine Grieg-tolkninger, turnert de store scenene i England, og nylig kommet med albumet "Joni" som er en hyllest til Joni Mitchell. Fra høsten har hun hovedrolle på Den Nasjonale Scene i Bergen.

Sang, musikk og tale følges av fem unike viner i glassene, tematisk plassert inn i aftenens forestilling.

BENVENUTO A OLIVIA!!

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  21.06.2024

  21.06.2024

  18:00

  19:30

  OLIVIA SOLSIDEN TRONDHEIM