Med hjarte og kjærleik frå Breim – Sigrid Moldestad på Stabbursloftet

Eksklusiv konsert! Sigrid Moldestad til Stabbursloftet!

Sigrid Moldestad skal for første gang ut på en akustisk soloturné i 2024 – og en av stoppestedene blir Vestigården Lorvika og Steinkjers minste kulturscene. Konserten tar utgangspunkt i bokplaten "Breim" som kom ut i fjor høst. Det blir personlige historier, poesi, slåtter og sanger. Et nært møte med musikk Sigrid har et hjerte for. Vår lille intimscene kler både musikken og felefortellingene hun har med seg.

Sigrid Moldestad er kjent for sin sterke formidlingsevne, enten det er folkemusikk eller egne tekster og sanger. Hun har gitt ut sju soloalbum. Hun fikk Spellemannsprisen for sin først utgivelse i 2007. Har mottatt en rekke andre priser og utmerkelser for arbeidet sitt, og har bidratt i en tv-dokumentar på NRK om hennes eget prosjekt “Pederhuset”. Sigrid Moldestad har i tillegg til musikken jobbet som skuespiller i flere produksjoner på Det Vestnorske Teateret, Teater Vestland og Den Nationale Scene i Bergen.

Bli med på en fortryllende kveld på Stabbursloftet. Kun 32 plasser!

NB: Konsertlokalet er et gammel stabbur, og er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere. Ta kontakt med vertskapet hvis dette byr på utfordringer.

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Onsdag

  03.07.2024

  03.07.2024

  19:00

  20:30

  Vestigården Lorvika, Sparbu - Steinkjer