MAKTKAMP // Trykkeriet Scene

Det blir en aften av det harde slaget på Trykkeriet når MAKTKAMP kommer hit som del av releaseturnéen deres for deres nye album "Caps Lock Woke Rock", og har med seg Haunted by Silhouettes og Siberian Tusk for å gjøre kvelden komplett.

MAKTKAMP spiller energisk og melodisk hardcore, hardrock og punk. Bandet slapp nettopp sitt kritikerroste andrealbum "Caps Lock Woke Rock", kun et drøyt år etter at deres debutalbum "I Affekt" traff hyllene i 2022 til god mottakelse fra musikkmedier i både Norge og utlandet. MAKTKAMP har på sin korte fartstid allerede skapt seg rykte som et hemningsløst liveband, og vi forventer høy moshfaktor når de kommer hit som en del av releaseturnéen deres Caps Lock Woke Tour.

Haunted by Silhouettes er kjent for et forrykende energisk sceneshow og en melodiøs, dyster, vakker men brutal twist på death metal. For den nye lytteren kan musikken til Haunted By Silhouettes beskrives som moderne svensk melodeath, blandet med innspirasjon fra metalcorens verden.

Siberian Tusk spiller melodisk hardrock med solide stonervibber. Bandet bærer videre arven etter norske rockeskatter som El Caco, Stonegard, Thulsa Doom på den mest stilfulle måten – med saftig musikalsk håndverk, avhengighetsskapende vokalmelodier og plenty av deilige riff.

// PRAKTISK INFORMASJON
– Dørene åpner: 20:00
– Konsertstart: 21:00
– ID: 18
– CC: 275,- (inkl. billettavgift)

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  30.09.2023

  30.09.2023

  21:00

  23:00

  Trykkeriet Scene