Lars Winnerbäck / CC Cowboys / Hellbillies

Onsdag 7.august inviterer vi til litt av en drømmekveld når Lars Winnerbäck, CC Cowboys og Hellbillies inntar byens vakre utendørsarena på Sverresborg Trøndelag folkemuseum på en og samme kveld!

Lars Winnerbäck
Lars Winnerbäck har spilt seg gjennom Sverige og Norge flere ganger på utsolgte arenaer, og i hans stadig voksende fanskare snakker man om hvorvidt dette året er en «Winnerbäck-sommer» eller ikke.
2024 blir en «Winnerbäck-sommer» når Lasse legger ut på en stor turné til vakre slott, store arenaer og flotte festivaler i Sverige og Norge.
«Neutronstjärnan» er navnet på Lars Winnerbäcks nye album som ble gitt ut sensommeren 2023 som allerede har solgt til gull og blitt omfavnet både av publikum og kritikere.
Albumet er laget sammen med Kents Joakim Berg og Martin Sköld, hvor Lasses tekster fanger med vanlig presisjon hvordan det er å være menneske her i landet, samtidig som de rammes inn av et melankolsk lydbilde umiskjennelig signert av Berg och Sköld.
Utgivelsen ble etterfulgt av en stor arenaturné i Norden i høst med mange utsolgte konserter, som også besøkte Trondheim Spektrum hvor Adresseavisen ga konserten et solid terningkast 5 og overskriften «Lars Winnerbäck vant Trondheim, kampen mot sitteplassene og lørdagskvelden».

Det blir en skikkelig «Winnerbäck-sommer». Under åpen himmel.

CC Cowboys
Et av Norges største rockeband gjennom tidene er i storform om dagen, og solgte ut Tapperiet på rekordtid tidligere i høst.
CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.
Det er noe unikt vitalt over denne gjengen som har turnert nesten uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks musikalske identitet.

Forvent jublende allsang og stor stemning når CC Cowboys gir oss «Harry», «Tigergutt», og «Kanskje du behøver noen»

Hellbillies
Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband!
Etter flere utsolgte konserter i Trondheim det siste året, er det en sann glede å annonsere at de kommer tilbake i sommer og flere får muligheten til å oppleve den magiske stemningen som oppstår når Hellbillies og publikum møtes.

Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990 og solgt over én million plater. Anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og innehar en energi og rutine som er en sann fryd å oppleve og vi ser frem til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Mørkemann» og «Ei Krasafaren Steinbu».

Ingen aldersgrense
Dørene åpner kl 17:00
Konsertstart ca. kl.18:30

Servering
Det er servering av mat & drikke inne på konsertområdet

HC/Rullestol & Ledsager
HC tilgang til rampe / eget område (begrenset antall plasser) med god utsikt til scene.
Ledsager gratis ved fremvisning av gyldig ledsagerkort.
Et begrenset antall plasser HC parkering ved arena – kontakt arrangør for mer informasjon

Parkering
Ingen parkering på arena, benytt shuttlebuss fra Trondheim Sentrum (Munkegata) direkte til Sverresborg Museum.
Billetter til shuttlebuss kjøpes separat.

Endringer i programmet
Endringer i programmet kan forekomme.
Billetter refunderes kun ved en eventuell totalavlysning, ikke ved endring av artister.

For mer informasjon sjekk Trondheim Stage (arrangør) på Facebook og trondheimstage.no.

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Onsdag

  07.08.2024

  07.08.2024

  18:30

  Sverresborg Museum