Kviknegutta – 70 års jubileum

Kviknegutta er en institusjon i norsk fest- og kulturliv. Bandet har spilt til dans på norske scener siden 1948, da som Grøtlis Trio og fra 1953 som Kviknegutta. I år fyller bandet 70 år og dette skal feires med brask og bram i Tynset kulturhus den 30.september. Der har de med seg gamle medlemmer og flere gjesteartister som skal bidra under konserten.
Så er det med trist hjerte de melder at det nærmer seg slutten for Kviknegutta. Etter 70 år er det ingen i den store Kvikneguttafamilien som orker å dra lasset videre. De tenker at dette blir den siste høsten for Kviknegutta. Det kan hende de trommer sammen gjengen hvis en spennende forespørsel kommer og helsa holder men all organisert satsing fra Kvikneguttas side ender før jul.
Kviknegutta avslutter med en liten høstturne der de bl.a. spiller i Olavshallen på Trøndersk mimreaften den 29.september. Dette sammen med gamle storheter som Four Jets, Candy, Rocky, The Saunters og Airport.
Dagen etter Olavshallen er det store høydepunktet for bandet, med 70 års jubileet i Tynset kulturhus. l tillegg til at flere gamle medlemmer fra Kviknegutta stiller opp og spiller sammen med de har de også med seg avkom av gamle og nåværende medlemmer. Dette er Sigrid Haanshus, datter av tidligere bassist Stein Haanshus, Becca og Annette, døtre av vår vokalist Haldis Grøtli og tidligere trommeslager Vidar Fossen, samt Astrid K Mjøen som er datter av nåværende trommeslager Hallvard Mjøen. Alle med egne karrierer og flere plateinnspillinger bak seg. Vi snakker om tilsammen hudretusenvis ja millioner av avspillinger på Spotify, Youtube og de andre strømmetjenestene. Her er det masse kvalitet og spennende karrierer med en stor fremtid foran seg. Kvikne Songlag deltar også på konserten på 2 innslag.
Det blir naturlig nok ingen dans i storsalen på kulturhuset, men alle som har billetter til konserten inviteres til etterpålag med Kviknegutta i kantina på rådhuset. Der er det åpen bar og mulighet til å kjøpe seg sodd.
Det ønskes velkommen til Siste dans med Kviknegutta.

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  30.09.2023

  30.09.2023

  19:00

  21:00

  STORSALEN