Kosmorama 2025

Bli med på den 21. utgaven av Kosmorama 17.–23. mars 2025!

Merk at festivalen er blitt flyttet fra uke 10 til uke 12.

Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival fyller kinosalene – og resten av byen i mars 2025. Da er det nok en gang duket for en uke med fantastisk film fra alle verdens hjørner.

På Kosmorama kan du kjøpe klippekort, enkeltbilletter og festivalpass.

Og nå kan du være først ut og sikre deg festivalpass til Early-bird pris!

Festivalpasset er personlig og gir tilgang til alle ordinære filmvisninger, utenom åpningsfilmen, spesialvisninger og arrangement.

Ved å kjøpe festivalpass, blir du automatisk medlem av Kosmoklubben, som gir deg tilgang til billettene før alle andre, eksklusive premierer, gratis filmfrokost under festivalen og andre spennende tilbud gjennom året!

Klippekort legges ut for salg på senhøsten, og kan deles med venner og familie.

Enkeltbilletter selges når programmet slipper i februar.

Filmfestivalen har en generell aldersgrense på 15 år, det markeres tydelig ved uttak, som for eksempel vårt barneprogram.

NB: Hoopla-koden du mottar etter kjøp kan ikke tas i bruk for å ta ut billetter. Du vil få tilsendt en e-post når det nærmer seg festival, med en egen Kosmoklubb-kode og QR-kode som du bruker for å ta ut billetter.

Fullt program og oversikt kommer medio februar 2025. Følg med i våre kanaler for å få med deg all informasjon om når programmet blir sluppet.

Velkommen!

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Mandag

  17.03.2025

  23.03.2025

  15:00

  23:00

  Prinsen Kino
  Prinsen Kino
  Prinsen Kino
  Prinsen Kino
  Prinsen Kino
  Prinsen Kino
  Prinsen Kino