Julebord: DJ Mavo, Skei & PT m/band. God mat og stemning! W Holmen på taffel

Velkommen til en innholdsrik julebordskveld!

Scandic Stiklestad ønsker dere velkommen med en aperitiff kl. 19 og viser dere til bordene.

Deres egen huspianist Ola Wist Holmen spiller hyggelig taffelmusikk, og dere forsyner dere fra en bugnende buffet med kalde og varme retter, julemat og desserter.

Når dere er gode og mette vil DJ Mavo skape en elektrisk atmosfære som helt sikkert får fram dansefot hos mange!

Skei & PT, med bl.a hitlåtene “Målløs”, “Sol og sommer”, “Alt du gjør”, “Etter dæ» og “Blåveis”, entrer scenen sammen med bandet sitt ut i sene kveldstimer, og sørger for en forrykende “grande finale” på julebordskvelden.

Musikk til ca. kl. 01

Bar til kl. 02

Hele herligheten til 1495,- pr. person.

Drikke kommer i tillegg.

Gruppe? Ring 74044200 eller mail hotell@snk.no så ordner vi reservasjonen for dere.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Skei & PT består av Kristoffer Skei og Per Thomas Holtan fra Steinkjer. De står bak hitlåtene “Målløs”, “Sol og sommer”, “Alt du gjør”, “Etter dæ» og “Blåveis”, for å nevne noen.

Skei & PT er rap-duoen som sprer glede med sine fengende refrenger og meningsfulle tekster. Med en god blanding av pop og rock i låtene sine med både humor og alvorlige temaer som undertoner treffer de hver og en smak i alle aldere.

I 2016 deltok Skei & PT i TV 2 sin nye satsing «The Stream» hvor de til slutt endte på en sterk tredjeplass, med desidert flest streams av alle deltagerne. Låten «Målløs» som de slapp under deltakelsen med Serlina streamet til gull på to måneder, og den har nå over 9 millioner streams.

Skei & PT møttes en vårdag i 2004, noe som tilsier at de i år feirer 20 års jubileum. Guttene spiller konserter rundt omkring i Norge med både band og som duo og har med seg sin trofaste følgesvenn Mavo som DJ.

Mavo, også kjent under navnet Magnus Saugestad Andersen, er en DJ og musikkprodusent fra Steinkjer. Etter å ha vunnet en remikskonkurranse arrangert av David Eriksen og Eccentric Music i 2015, ga Mavo ut en remiks av artisten Mørlands låt Firewall, som ble satt inn på spillelistene til flere norske radiostasjoner.

Han har samarbeidet med flere andre artister, blant annet Adrian Jørgensen, Peder Elias, Simon Field og Chris Baco. Han er en ekspert på å skape en elektrisk atmosfære som vil få deg til å danse hele natten.

Ola Wist Holmen er 31 år og kommer fra Verdal.

Med et masterdiplom i «komposisjon og orkestrering for film og tv» fra universitetet i Chichester i England, samt en norsk mastergrad i «musikk og ensembleledelse» fra Nord Universitet, ligger et stort engasjement samt relevant erfaring for å engasjere publikum.

Ola har også lang arbeidserfaring innenfor en rekke utøvende konstellasjoner, i studio og live, og bred sjangerkunnskap innenfor piano, synth og digitale verktøy. Han har også laget musikk til film og reklamer, som er blitt spilt internasjonalt og på landsbasis.

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  07.12.2024

  07.12.2024

  19:00

  02:00

  Scandic Stiklestad, Verdal