© Anne Guro Røsæg

Intimkonsert med Stine Bogsveen i Musikklåven Røros

Lørdag 25. mai kl 19 kan musikken til Stine Bogsveen oppleves på nært hold i Musikklåven Røros på Sundet, rett utenfor Røros Sentrum.

Dette er første konsert som blir arrangert i lokalene til Sundhaugen Lydstudio, med Røros Gitarhandel (verdens minste gitarbutikk) vegg i vegg.

Stine Bogsveen er i vinden for tiden etter å ha gjort seg bemerket ved musikkfestivalen og bransjetreffet Trondheim Calling tidligere i år der hun ble en av juryens utvalgte. Etter å ha vært aktiv musiker hele livet, slapp hun høsten 2023 to singler, og en tredje i januar 2024. Disse følges opp av debutalbumet som kommer våren 2024 og turné til sommeren. Musikken er spilt inn i Øra Studio i Trondheim sammen med produsent Jo Ranheim.

Tekstene dreier seg om den skogfinske kulturarven, natur, kjærlighet og identitet. I begynnelsen av 2023 fant Stine inspirasjon i sine skogfinske røtter til å sette i gang med et viseprosjekt på norsk, med flere låter om det å være skogfinsk i dag.

Det ligger an til å bli en magisk konsertopplevelse med akustisk gitar, vakker sang og meningsfulle tekster i en unik konsertramme i den gamle tømmerlåven på Sundhaugen Gård nylig innredet som konsertlokale.

  Type
  Pris
  Kommentar
  Barn100,00 Billetter
  Voksen175,00 Billetter
  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  25.05.2024

  25.05.2024

  19:00

  ---