Instamamma – Turneteatret

En familiemusikal om #familielykke og en fasade som slår sprekker

Instamamma befinner seg i en lykkeboble helt i toppen av influensersirkuset. Hun er perfekt, og omgir seg med en aura av glamour og sponset lykke. Familien er viktige brikker for å skape det perfekte bildet og Instamamma må stadig rette på yngstejenta Sol for å få henne til å passe inn i det litt trange instagramkvadratet.

Det er rigget for et aldri så lite oppgjør mellom influenseren og datteren når Sols ønsker kolliderer med Instamammas grandiose planer om en sponset beautybursdag. Sol drømmer nemlig om en 9-årsdag med langpannekake, flasketuten peker på og et kjæledyr i gave. En helt vanlig bursdag?! – et rusk i Instamammas velsmurte forretningsmaskineri. Det er overhodet ikke noe for Instamammas følgere og dessuten, hvem gidder å sponse en vanlig bursdag?

Med et humoristisk skråblikk gir Instamamma både barn og voksne anledning til å harselere over influensernes medievirkelighet. Hvor perfekt er egentlig livet når kameraene slås av? Og hva er viktigst for Instamamma; Sol eller følgerne?

Brennhet aktualitet

Forestillingen går rett inn i den pågående debatten om influenseres eksponering av egne barn i sosiale medier. Og når 9 av 10 av våre barn mellom 9-18 år er på sosiale medier angår problemstillingene oss alle.

 

Av: Ida Høy

Regi: Ida Høy 

Musikk: Thomas Bye

Scenografi og kostymedesign: Jenny Hilmo Teig

Maskedesign: Jill Tonje Holter

Lysdesign:  Simon Alvsvåg

Med:

Trine Flinder Haraldsen

Evy Kasseth Røsten

Ingunn Beate Strige Øyen

Andreas Kosckinski Kvisgaard

Tore B. Granås

    Weekdays
    Date
    Time
    Location
    ---