Håkon Høye & The Blues tones – Ættermiddagsblues

Håkon Høye er kanskje best kjent som gitarist, låtskriver og produsent i Billy T Band som vant Spellemannprisen for beste bluesutgivelse i 2010 og 2012. Låta "Stay Awhile" er skrevet i samarbeid med William "Bill" Troiani. Et samarbeid som i tillegg til to Spellemannpriser har resultert i flere finaleplasseringer i International Songwriting Contest i Nashville (2. plass i blueskategorien for låta "Blow My Cover" i 2013).

"Stay Awhile" er en godbit av en soul-ballade med elementer av americana. Selv med klare referanser til klassisk soul og gospel er det en årelang opparbeidet bluesfølelese som danner grunnmuren i lydbildet.

I tilegg til sitt faste band bestående av Per Tobro (bass) og Vetle Larsen (trommer) har han med seg medprodusent Kim E. Bergseth på orgel, Christoffer "Kid" Andersen og Lisa L. Anderesen på kor, i tillegg til Eivind Høye på trekkspill.

Utover sitt arbeid med Billy T Band har Håkon vært aktiv på norske og utenlandske konsertscener siden midten av 1990-tallet og han har deltatt på bl.a. Louisiana Red's "Back To The Black Bayou" som var nominert til to Blues Awards (Bluesens Grammy) i Memphis i 2010. Håkon var aktiv i miljøet rundt den nå nedlagte klubben "Muddy Waters" i Oslo tidlig på 2000-tallet og har siden den gang spilt med en rekke kjente artister i inn- og utland.

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  17.02.2024

  17.02.2024

  15:00

  18:00

  Krambua