GRAS akustisk og Lise Brissach: BARFOT

Bli med på en reise i GRAS-universets magiske verden hvor alver, huldra og draugen blir til virkelighet. Opplev musikken sammen med bilder av kunstneren Lise Brissach –inspirert av Gras sin musikk. Snurr med på livets karusell og kjenn kriblingen fra en midtsommerflørt med vokalrike folketoner, stemningsfulle klanger i musikk og bilde.
Bandet GRAS har befestet seg som et vokalrikt og solid liveband og har det siste året vært aktuell med plateslipp og samarbeid med Trondheimsolistene og Frode Fjellheim. På konsert i Telegrafen galleri kan du oppleve akustiske og nedstrippede versjoner av GRAS-låtene i samspill med maleri av Lise Brissach. Lydbildet krydres med instrumenter som sjøtromme, klokkespill, didgeridoo, rørtromme, regnstav, melodika, frøkapsler, vindspill og kniv på kvern…
Lise Brissach er en anerkjent tegner og maler fra Inderøy. Hun er en allsidig kunstner og lar seg inspirere av alt fra filosofiske og sosiale problemstillinger til sangtekster, litteratur og miljø. Denne gangen er det Gras sin musikk hun har blitt inspirert av.
Gras akustisk:
Jeanette Hoseth – vokal
Ingrid Elise Andersen – vokal
Solveig Salthammer Kolaas – piano, trøorgel, harpe, fløyte og vokal
Anne Merete Kvelstad – fiolin og vokal

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Søndag

  28.01.2024

  28.01.2024

  14:00

  16:00

  Steinkjer Kulturhus