Gammalgrass – 10 års jubileum

Gammalgrass er en supertrio i ordets rette forstand, der Stian Carstensen, Ola Kvernberg og Ole Morten Vågan gir seg bluegrassen, folkemusikken og en hel del annet i vold, med en forførende cocktail av takt, tone og dødsforakt.

Gammalgrass har spilt land og strand rundt i inn- og utland, og er kjent for ublu musisering på høyt plan, der tempoet til tider er like kjapt som stilartsskiftene. Ikke like kjent, er de for sine utgivelser – eller utgivelse. Albumet «Obsolete Music 1» så dagens lys i 2014 til spellemannsnominasjon og et par seksere fra en og annen musikkanmelder. Etter en 10 års lanseringsturné, ser trespannet nå sitt snitt til å endelig bla opp det neste kapittelet.

De fleste supertrioer med respekt for seg selv ville kanskje sett en gylden mulighet til å spille inn og gi ut den etterlengtede oppfølgeren. Men hvem har vel tid til å gå i studio og fikle når det er konserter som skal spilles? Nei, det vanskelige andrealbumet skal spilles inn live!??Senvåren 2024 markerer Gammalgrass 10-årsjubileumet med en innspillingsturné hvor trioens energi, spontanitet og samspill med publikum skal fanges og foreviges – og senere gis ut til spellemannsnominasjon og seksere slik at de kan turnere i 10 år til.

Aldersgrense 20 år
Kun ståplasser!
Dørene åpner kl.20:00
Konsertstart kl.21:00
Ledsager: En ledsager mot ledsager bevis gratis.
HC: Begrenset antall rullestolplasser
Servering: Alle rettigheter

For mer info se kafeskuret.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  01.06.2024

  01.06.2024

  21:00

  Kafe Skuret