Få bill 26. oktober: Terje Tysland på Ladekaia

### Tradisjonen tro, så dukker Terje Tysland opp på Ladekaia i oktober.

Terje er en av kaias mest populære stamgjester, og nå når han har bikka 70, og han har fått både fortjent kredibilitet og anerkjennelse, så er han full av selvtillit når han igjen dukker opp på kaia, til intimkonsert med gode venner. Publikum på kaia vil igjen bli hensatt med tårer i øya etter 90 minutter med raljerende fest, og med viser til ettertanke.

I fjor ble de tre konsertene på Ladekaia, også det tradisjonen tro, veldig utsolgte. Det ble da en fullsatt «brunch»-konsert som ekstra.

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom **fisk** eller **kjøtt**. Menyen er som følger:

**Fisk**
Stekt kveite
Med sauterte rotgrønnsaker, grønnkål, potetpurre og vår egen vri på sandefjordsmør
*Melk, soya, selleri*

**Kjøtt**
Bressert lammeskank
Med sauterte rotgrønnsaker, grønnkål, potetpurre og rødvinssjy
*Melk, soya, selleri*

**Terje Tysland** har gjennom mer enn 40 år som artist, de første årene som gitarist i legendariske Prudence, preget norsk rock mer enn de fleste, hans grasrotskildringer av livet på skyggesiden, og beskrivelser av livet til den menige mann og kvinne, har sørget for at han er en av Norges mest populære artister.

Terje Tysland har de siste årene blitt gjenoppdaget av nye festivalgjengere. Terje Tysland har et platesalg i Norgestoppen, med over 1 million solgte plater. Han trekker fulle hus enten han er alene, i kirka, på pub, eller på lokalet med fullt band. Rundt om i landet kommer folk nesten uansett hvilket format han opptrer i. Fire utsolgte konserter i Trondheims storstue, Olavshallen, sier sitt.

**Praktisk info**
Dørene åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  26.10.2024

  26.10.2024

  19:00

  23:00

  Ladekaia