EKSTRA! Brunch+konsert 24/11: Espen Lind og Skjalg Raaen på Ladekaia

### Espen Lind – en gudbenådet hitmaker – kommer igjen til Ladekaia! Etter at de fire konsertene i november ble utsolgt så kjapt, legger Espen og Skjalg opp til en ekstra brunchkonsert, i år som i fjor.

De er tilbake i november! Espen og Skjalg klarte kunststykket og selge ut 7 (sju) konserter på Ladekaia på svært kort tid i fjor. Alle konsertene ble strålende mottatt av et begeistret publikum.
Espen har et travelt program i år, og skal i høst spille Pontius Pilatus i den gigantiske oppsetningen av Jesus Christ Superstar på Folketateret i Oslo, men vi fant noen dager…! Løp og kjøp….

I brunch-billetten inkluderes en høstinspirert **brunchbuffet** med varme og kalde retter, og selvfølgelig noe søtt og godt.

**Espen Lind** har hatt en stor artistkarriere, og en fenomenal låtskriverkarriere. Den pågår fortsatt, men Espen, med sitt eget solomateriale er det ikke så ofte du kan se. Espen har lagt sin elsk på Trondheim og i tospann med gitarist, Skjalg Raaen, tar han turen tilbake til Ladekaia i 2024. I fjor solgte duoen ut 7 konserter på Ladekaia i rekordfart, de måtte tilbake faktisk.

Han har riktignok turnert med Gitarkompisene Kurt, Alejandro og Askil, og også turnert med Ingebjørg Bratland på et vakkert salmeprosjekt. MEN Espen solo er ekstraordinært. Vel helt solo blir det ikke, han tar med seg den Trønderske gitarvirtuosen Skjalg Raaen til Ladekaia.

Konserten blir et gjenhør med Espens mange egne hits, samt et nennsomt utvalg av hits han har laget for andre superstjerner. Espen Lind på Ladekaia blir en hit-parade av det sjeldne slaget, og i akustiske versjoner tilpasset et sittende publikum på intime Ladekaia.

Welcome Mr. Lind, you are irreplaceable.

**Praktisk info**
Dørene åpner 13.00
Mat serveres fra 13.30
Konsertstart ca. 14.30

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Søndag

  24.11.2024

  24.11.2024

  13:00

  16:00

  Ladekaia