Deerhoof

Bli med på en unik musikalsk reise med Deerhoof, det legendariske bandet som etter 28 år endelig har spilt inn sitt første studioalbum – og det hele på japansk! Med sitt 19. album, "Miracle-Level," tar Deerhoof deg med på en mystisk og kreativ reise som utfordrer konvensjonene og feirer det uventede.

Deerhoof er ikke som andre band. De bryter barrierer, utforsker ukjent territorium og skaper magi i studioet. Etter å ha dominert DIY-scenen i årevis, bestemte de seg for å åpne dørene til en ordentlig produsent og ta sjansen på noe nytt. Resultatet? Et album som er like unikt som bandet selv, med melodiske skatter og eksperimentell lyd som tar pusten fra deg.

Med sine ville og tankevekkende tekster, utforsker de ikke bare musikalske grenser, men også språklige. Satomi, bandets vokalist, bestemte seg for å skrive alle tekstene på sitt morsmål, og dermed skape en ekstra dimensjon av autentisitet og følelse i musikken deres.

Den 23.mai kommer de til Skuret, og vi kan nesten ikke vente med å ta del i denne musikalske reisen. Dette blir litt av en kveld ved havet folkens!

Aldersgrense 20 år
Kun ståplasser
Dørene åpner kl.20:00
Konsertstart kl.21:00
Ledsager: En ledsager mot ledsager bevis gratis.
HC: Begrenset antall rullestolplasser
Servering: Alle rettigheter

For mer info se: https://www.kafeskuret.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Torsdag

  23.05.2024

  23.05.2024

  21:00

  Kafe Skuret