© Das Body

Das Body // Konsert

Indiepop-kvartetten Das Body kommer innom oss på sin plateslipp-turné og det er så kult at turnéstart skjer på Røros! Vi ønsker alle musikkelskende aldre med sansen for fantastisk livemusikk velkommen innom oss! Denne konserten blir magisk!

«Das Body er det beste nye bandet fra Norge»-Dagsavisen

Sjekk ut Das Body her:
https://www.flowcode.com/page/das_body

———-

Ungdommens Hus Røros
Torsdag 1. februar kl. 20.00 (dørene åpner kl. 19.30)
Gratis for alle under 18 år
Voksenbillett:
https://ungdommenshus.hoopla.no/event/dasbody-konsert

——

Fra Oslo kommer indiepop-visjonærene Das Body!

Bandet ble umiddelbart booket til Øyafestivalen, by:Larmog SXSW i sitt første år som band i 2018. Etter dette brakdebuterte de med EP'en «Das body» og ble signet på Fat Possum i USA.

I 2020 slapp de sitt fantastiske debutalbum, med produsent Jorge Elbrecht bak spakene –mannen som bl.a. har produsert Ariel Pink og Sky Ferreira. Låta«Against the Glass» som raskt ble plukket opp av NRK P3, har elementer fra ny rnb, men også fra mystiske ikoner som f.eks Prince. Samtidig holder de på sin såkalte «Nordic oddpop»-stil med Ellie Lindens eksentriske tilstedeværelse i sentrum.

I oktober i år kom «No love will shine on me», til strålende tilbakemeldinger fra kritikerne, etterfulgt av «You look so pretty when you're on your knees» som kom for bare noen dager siden. Som Gorilla vs bearskrev om sitt nye favorittband etter å ha sett dem live på SXSW er det nesten umulig å fange deres live-energi på tape, men med god hjelp fra ringreven Erlend Mokkelbost (Montée, JR Ewing) har de definitivt klart dette mesterstykket.

Albumet i sin helhet kommer i 2024, og basert på singlene som har kommet i år –er det bare å glede seg til både album og turné!

  Type
  Pris
  Kommentar
  Barn0,00 Billetter
  Voksen120,00 Billetter
  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Torsdag

  01.02.2024

  01.02.2024

  20:00

  21:30

  ---