Dag Erik Oksvold

Artisten Dag Erik Oksvold fra Fosen startet sin solokarriere med debutsingelen "Love You More" i 2021. Gjennom sin livestream-konsert, "Køntrihalvtimen" i 2020, gjorde han seg kjent i Nashville, hvor han også fikk anerkjennelse fra Billboard-listede Bryan White, som tidligere introduserte han for countrysjangeren.

Dag Erik har ligget på flere singlelister i USA, hvor han blant annet lå 16 uker på den anerkjente MusicRow Breakout Chart med singlen "Love You More".
På våren 2023 gjorde Dag Erik en fremragende innsats i årets The Voice, hvor han gikk ut som topp 6! Foruten å gjøre seg bemerket med sin fløyelsmyke vokal, var han også sesongens store entertainer som sjarmerte det norske folk.
Etter The Voice har Dag Erik blitt ettertraktet på TV-skjermen, og i høst var han med i Beat For Beat hvor han var på lag med Anne Fagermo. Samarbeidet har utviklet seg, hvor Dag Erik og sistnevnte deltok i Melodi Grand Prix 2024 med Countrylåten "Judge Tenderly Of Me", og oppnådde en finaleplass.
Dag Erik ?s musikk er sterkt inspirert av den amerikanske Countryen med en dreining mot melodiøs Americana. I disse dager jobber Dag Erik med nytt materiale i Brygga Studio og en EP med 5 låter vil bli sluppet våren 24. De to første singlene "The Moon And I" og "Judge Tenderly Of Me" har begge fått gode anmeldelser, hvor den sistnevnte er blitt stemt frem til finalen i MGP.

Aldersgrense 20 år
Kun ståplasser
Dørene åpner kl.20:00
Konsertstart kl.21:00
Ledsager: En ledsager mot ledsager bevis gratis.
HC: Begrenset antall rullestolplasser
Servering: Alle rettigheter

For mer info se: https://www.kafeskuret.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  23.08.2024

  23.08.2024

  21:00

  Kafe Skuret