Countryfest med Too Far Gone, Becca og Bad Brooks

BECCA
Etter noen rolige år er Becca endelig tilbake med nye låter, og klar for nye liveopptredener i Norge. Platedebut kom i 2012 med «Såmmår i bøgda», og med fengende låter og høy allsangfaktor tok hun Country-Norge med storm. Publikum og presse applauderte artisten som fremfører låtene med sin særegne trønderdialekt.

Becca etablerte seg raskt i toppen av norsk country, og med bidrag i startfasen på produsentsiden av Terje Storli og Torstein Flakne fikk karrieren en drømmestart. Hun skriver mesteparten av låtene selv, og med humor og et blikk for detaljer får hun med seg både publikum og lyttere. Tekstene er preget og inspirert av følelser og selvopplevde erfaringer – noe som gjør at musikk og artist oppleves som ektefølt og autentisk.

Kjoler er byttet ut med boots, dongeri å skinn, prinsesselook er byttet ut med en rå og rocka image som kommer til å både vises og høres! Det blir countryrock i en innpakning få andre har.

TOO FAR GONE
Too Far Gone har i løpet av sine 30 år markert seg i toppen av Norsk musikkindustri med
sin markante og fremoverlente stil med folkelige appell. Bandet står stødig i det norske festivalmarkedet og på mangfoldet av konsertarenaer over hele landet. Gjennombruddet kom for alvor i 1998 med hiten "Zetor`n". Etter det har det gått slag i slag med høye plasseringer på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener, omfattende turnering for fulle hus, 9 CD utgivelser, der den 10'ende er på vei, to gullplater og ca 350.000 solgte eksemplarer. I 2023 mottok Too Far Gone platina troféplate for låten Kainn æ få lov og Zetor'n + gulltrofé for Kæm tok ho med sæ. Disse 3 låtene aleine har blitt streamet over 20 millioner ganger.

BAD BROOKS
Bad Brooks er ett av Norges mest fremadstormende country-rock band gjennom 2023. Bergensbandet har allerede rukket å bli anerkjent både i Norge og Europa for sitt innholdsrike sceneshow med høyt energinivå.

I 2022 signerte Bad Brooks platekontrakt med det Nashville-baserte plateselskapet Songstar
International, og har siden signeringen gitt ut en rekke singler. Flere av disse har nådd listetopp på radio i Europa, og den siste singlen "Lucky Days" låg på 1. Plass på World Indie Music Chart i over 6 uker.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 20:00

Varighet : 240 min

Aldersgrense : 20

Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Adkomst : Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre.
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Ja

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  28.06.2024

  28.06.2024

  21:00

  Tapperiet EC Dahls Arena