Claudia Scott på Låven

— Som låtskriver er det som driver oss at det alltid finnes en bedre låt, at vi aldri blir utlært, sier Claudia Scott i forkant av en serie utgivelser; enkeltsanger og EPer, som til sammen utgis på vinyl høsten 2024.
Den første singelen, «You & me & Billie», handler om det vanskeligste av alt, tapet av en nærstående. Singel og musikkvideo hadde release august 2023
Med smakfullt innslag av pedal steel gitar, Hammond-orgel, påholden perkusjon og Scotts egen baryton-gitar og sjelfulle fremføring, har låtskriveren Scott laget et personlig album, og reflekterer rundt de ulike hendelser som rammer oss alle i løpet av et livsløp.
Claudia Scott har i løpet av karrieren samarbeidet med et gigantisk antall artister og låtskrivere, nasjonalt og internasjonalt. Claudia vedgår at hun «begynner å få tak på det», dette med låtskrivingen. Hun har bidratt til over hundre album-utgivelser og har lange opphold bak seg i to av verdens viktigste musikkbyer, Los Angeles og Nashville.
Ved siden av to Spellemannpriser, har hun fått tre Sesac Awards i USA for sitt låtskriver-samarbeid med americana-originalen Kevin Welch.
Claudia kommer fra sterke røtter innen genren Country, og har utviklet en egen stil innenfor sjangeren. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.
Claudia Scott spiller selv diverse gitarer, mandolin, munnspill og vokal, og bergtar publikum med sitt varme vesen og formidlingsevne
På scenen:
Claudia Scott akustisk: Sammen med Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  16.11.2024

  16.11.2024

  20:00

  23:00

  Nordpå Fjellhotell as