Brunch+konsert 12/10: Trond Helge Johnsen på Ladekaia

### Få en god og varm følelse i oktober, når Trond Helge Johnsen varmer opp kaia nede ved Trondheimsfjorden. Trondheims mest populære bergenser kommer første gang på scenen med strykere.
De han har med seg på denne helt spesielle ettermiddagskonserten:
Jo Ranheim – Gitar,

Rannveig Ryeng – Fiolin,

Marit Aspås – Cello,

Rolf Baltzersen – Kontrabass

I brunch-billetten inkluderes en rett fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom **fisk** eller **kjøtt**. Menyen er som følger:

**Kremet fiskesuppe:**
Blåskjell, reker, torsk og laks Brød med aioli
*Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya, melk, og gluten(hvete) i brødet*

**Ladekaia Beef sandwich:**
Lun sandwich med skiver av helstekt stykke storfe.
Salat, Tomat, Syltet rødløk, Stekt sopp, Storfekjøtt, Bearnaise & Fries
*Allergener: gluten(hvete), Melk, Egg, Sennep, Sulfitt*

**Trond Helge Johnsen** er artisten som har noe ekte å fortelle oss og ga ut sitt debutalbum "Under huden" i september 2020 og sitt andre album, «Dans på Nevroser» i 2022. Historien om Trond Helge Johnsen er både forunderlig og sterk. Han blir betegnet som et løvetannbarn, en overlever som spirer gjennom asfalt og likevel blomstrer tross vanskelige oppvekstforhold på barnehjem, og problemer senere i livet.

Men det var før det. Nå smiler han stort sett, i kapp med sommersola.
Trond Helge er i dag en etablert sanger som blir hyllet av fremstående norske kolleger (ref. ÅGE) som omtaler han som en fantastisk formidler – en artist de tror på, utrustet med en gudbenådet stemme. Trond Helge er en mann for å gripe det norske publikum.

De er kjent for å gjøre sterke konserter der du får fantastiske historier mellom tekster som ifølge Johnsen ikke er triste, men til ettertanke. Latter og tårer kan fort gå hånd i hånd.

**Praktisk info**
Dørene åpner 13.00
Mat serveres fra 13.30
Konsertstart ca. 14.30

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  12.10.2024

  12.10.2024

  13:00

  16:00

  Ladekaia