Brunch+forestilling 5/10: Mari Haugen Smistad synger Edith Piaf på Ladekaia

### A TOUCH OF FRANCE! Bli med på Ladekaia en fin høstdag i oktober, når Mari Haugen Smistad, som halvsøsteren til Edith – Simone Berteaud, forteller historiene om henne, og fremfører sangene til Edith Piaf, som bare hun kan gjøre det. En fabeaktig og franskinspirert brunsjrett serveres før denne forestillingen.

Mari sin tolkning av det franske sangfenomenet og bohemkvinnen Edith Piaf sine klassikere er forbløffende, intet mindre. Det er liv og lære.

I brunch-billetten inkluderes en lunchmeny fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom **fisk** eller **kjøtt**. Menyen er som følger:

**Kremet fiskesuppe:**
Blåskjell, reker, torsk og laks Brød med aioli
*Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya, melk, og gluten(hvete) i brødet*

**Ladekaia Beef sandwich:**
Lun sandwich med skiver av helstekt stykke storfe.
Salat, Tomat, Syltet rødløk, Stekt sopp, Storfekjøtt, Bearnaise & Fries
*Allergener: gluten(hvete), Melk, Egg, Sennep, Sulfitt*

**A touch of France på Ladekaia!**
«Edith Piaf, sanger om livet og kjærligheten» er en forrykende fest av en konsertforestilling. Mari Haugen Smistad inntar rollen som Simone, halvsøsteren til verdensstjernen Edith Piaf, og formidler alle de udødelige sangene fra hennes karriere – blandet med fortellinger om et ekstraordinært liv. Med seg på scenen har hun Trond Hustad på piano og trekkspill, samt Karoline Brevik på cello.

Mari gjorde tre fullsatte forestillinger i januar på Trøndelag Teater, og hun debuterte med denne forestillingen i 2020 som «Artist in Residence» på Britannia Hotel, det ble 5 forestillinger i Palmehaven.
Mari er også deltaker i årets The Voice på TV2.

Konsertforestillingen varer i ca. 75 minutter, med manus av Leo Cullborg og Åsa Fång. Sangtekstene er oversatt av Inger Gjelsvik, med unntak av Sous le Ciel de Paris og Mon Dieu (Mari H.Smistad) og Les Blouses blanches (Beate Myrvold).

**Praktisk info**
Dørene åpner 13.00
Mat serveres fra 13.30
Konsertstart ca. 14.30

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  05.10.2024

  05.10.2024

  13:00

  16:00

  Ladekaia