Badefilm: Oppdrag Nemo (2003) på Pirbadet

Se animasjonsklassikeren Oppdrag Nemo (2003) mens du selv svømmer rundt som en fisk i Pirbadet! Historien om klovnefisken Nemo og pappaen hans er et eventyr som byr på masse fantasi, spenning og morsomme figurer under og over vann.

Om visningen:
– Dørene åpner kl. 14.30.
– Filmen vises ved et basseng på Pirbadet kl. 15:00.
– Visningen varer i 1t 40 min.
– Aldersgrense: filmen har aldersgrense 6 år.
– Filmen har norsk tale.

Om arrangementet:
– Du må bytte din billett til bånd ved inngangen til Pirbadet. Kosmorama tar deg imot og bistår med dette.
– Billetten gir kun tilgang til svømmebassenget hvor filmvisningen foregår.
– Hvis du ønsker tilgang til Pirbadet før og/eller etter filmvisningen, så er det mulig å kjøpe dette for 110,- på Pirbadet samme dag som visningen (9.mars).
– For praktisk info om Pirbadet, se: https://www.pirbadet.no/ofte-stilte-sporsmal
– Det er lov til å ta med egne badedyr, oppblåsbare madrasser etc.

Om filmen:
Oppdrag Nemo er en av tidenes største animasjonssuksesser. Under Kosmorama har du muligheten til å se filmen mens du selv svømmer rundt som en fisk i Pirbadet!
Nemo er en liten klovnefisk som bor sammen med sin overbeskyttende pappa nede i havet. Når Nemo plutselig blir fanget av en hobbydykker og plassert i et akvarium på et tannlegekontor, må pappafisken legge ut på en farefull ferd for å redde sønnen. På reisen får han selskap av palettkirurgfisken Dory, som har "gullfiskhukommelse", og ferden leder dem ut på ukjent farvann.
Ta et dypdykk ned i havets fantastiske univers og møt mange morsomme skapninger i dette fantasifulle og fargerike eventyret fra Pixar Animation Studios.

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  09.03.2024

  09.03.2024

  15:00

  16:40

  Pirbadet