© Akustiske Landskap / Sundhaugen Scene

Akustiske Landskap Gitarfestival – På låven!

Som en del av gitarfestivalen Akustiske Landskap i Trondheim arrangeres det også i år konsert på Røros. Stedet er Sundhaugen Scene, en nyoppstartet scene i en gammel tømmerlåve på Sundet.

Artistene som spiller:

Unge talenter:
Elise Tagg Sevatdal (17 år) og Maria Neduzha (12 år) er to unge og lovende gitartalenter på Røros, begge to er elever ved Røros Kulturskole. De vil spille noen låter hver på konserten denne kvelden.

Rune & Christer band har de siste årene etablert seg som en stødig og allsidig duo med akustisk gitar, tostemt vokal og perkusjon. De vil for første gang spille egenkomponerte låter denne kvelden, og det vil også bli gjort opptak for utgivelse.

Alf Wilhelm Lundberg er en gitarist og komponist fra Haugesund nå bosatt i Trondheim. Denne kvelden tar han turen til Røros for å spille en solokonsert som en del av gitarfestivalen Akustiske Landskap på den nye scenen på Sundhaugen Gård i Røros! Her får vi høre musikk fra hans soloplate «The Beauty and the Beast – live at Nidarosdomen», i tillegg til noen helt nye komposisjoner! Smakebit fra plata finner du her: https://www.youtube.com/watch?v=ubUItUk10Pg
Mens live-plata fra Nidarosdomen spiller på kontrastene mellom det vakre akustiske og det mørke elektroniske blir denne konserten helt akustisk uten elektroniske effekter. De lyriske og intrikate komposisjonene skrevet for en spesialstemt 8-strengs Brahms gitar kombinert med med svært kreative improvisasjoner vil utvilsomt gi publikum en opplevelse av de sjeldne med musikk som tidligere aldri har vært mulig å spille på gitar!
Brahms-gitarens utvidede register kombinert med Lundbergs bakgrunn som pianist passer som hånd i hanske med Lundbergs harmoniske og svært melodiøse komposisjoner, og hvorfor får du høre nettopp denne kvelden, velkommen til akustisk intimkonsert med et nytt og innovativt instrument og en unik utøver!

Billetter kjøpes i døra: voksne: 250 kr, barn/student: 150 kr eller på Ticketmaster (kommer for salg)

Alkoholfritt arrangement. Det vil bli salg av alkoholfri drikke.

Maks 40 billetter legges ut

Velkommen på konsert i et nytt og stemningsfullt konsertlokale på Røros!

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  26.08.2023

  26.08.2023

  18:00

  20:00

  ---