9/11: Thomas Dybdahl i Palmehaven

### Endelig, kan vi ønske Thomas Dybdahl tilbake som Artist in Residence i november!

Thomas Dybdahl feiret i fjor 20-årsjublikeum for sitt bejublede og Spellemannsprisvinnende album "The Great October Sound"
Han besøkte sist Palmehaven tre fullsatte kvelder høsten 2021, dengang var han alene på scenen, mens han denne gang har med seg sin faste pianist Vegard Lien Bjerkan.

Forvent to kvelder med melankoliens mester, og en artist med svært høy integritet og meloditeft.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en fantastisk 3-retter fra Palmehavens kjøkken. Menyen tilpasses årstiden og publiseres senere.

**Thomas Dybdahl** er en av våre beste og mest profilerte musikere. Han har med sine nydelige album befestet sin stilling som en av Norges store artister og låtskrivere.

For 20 år siden satt Thomas Dybdahl med sitt første soloalbum "…That Great October Sound" mellom hendene. Albumet ble et vendepunkt i karrieren med svært gode kritikker, Spellemannspris og Edvard-pris.

VG skrev i anmeldelsen av debutalbumet «Dybdahl alene er en aldri så liten åpenbaring med såre, vakre sanger fremført med den samme, nesten hviskende intensiteten som gjorde Jeff Buckley til allemannseie – hør bare åpningssporet «From Grace»!».

En solo konsert med Thomas Dybdahl er en sjanse til å høre låtene hans slik de ble til opprinnelig. I tillegg til å presentere klassikere fra en lang karriere spiller han også nyutgitt og nyskrevet materiale på sine solo konserter.

Velkommen til Artist in Residence, med Thomas Dybdahl!

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  09.11.2024

  09.11.2024

  19:00

  23:00

  Britannia Hotel