8. november: Anders Jektvik på Ladekaia

### Bli med når populære Anders Jektvik returnerer til nydelige Ladekaia i november!

Anders Jektvik Trio må være en perfekt artist for den intime kulturplassen ved Trondheimsfjorden. Sittende konsert for publikum, og velg gjerne å inkludere middag fra Ladekaias kjøkken i billetten.

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom **fisk** eller **kjøtt**. Menyen er som følger:

**Fisk**
Stekt kveite
Med sauterte rotgrønnsaker, grønnkål, potetpurre og vår egen vri på sandefjordsmør
*Melk, soya, selleri*

**Kjøtt**
Bressert lammeskank
Med sauterte rotgrønnsaker, grønnkål, potetpurre og rødvinssjy
*Melk, soya, selleri*

**Anders Jektviks** tekster og melodier, kombinert med hans dype stemme og fjetrende gitarspill, har berørt norske TV-seere, radiolyttere og konsertgjengere siden han dukket opp på den nasjonale arena i 2012.
Hans posisjon som den sterkeste av de nye visestemmene er udiskutabel, og i Midt-Norge har han allerede tross sin relativt unge alder rukket å bli en etablert artist. Han har de siste tre årene gjort noe svært få norske artister har gjort, nemlig å ha utsolgte konserter i Olavshallen, hver høst.

For de fleste kom Anders Jektvik beskjedent inn fra venstre med gitar og egne sanger og blåste spinkle pop-kopier av scenen, under Norske Talenter. Han kom ingensteds i fra, eller Hitra som det også heter, og var tilsynelatende uten annen bakgrunn enn den lokale kulturskolen. Så feil tok de fleste.

Men ikke mer feil enn at de stemte han fram til finalen. – Ett av de største talentene i landet, sa Jan Eggum, som har fulgt nøye med. For rett nok har Anders bakgrunn fra kulturskolen på Hitra, men han hadde norsktoppdebutert med far og bror i bandet "Tefeilles" allerede i 2007 , og stått sentral i "Slim Void" som høstet stor entusiasme for albumet sitt i2010.
Så om det for mange var en ukjent artist som høstet folkets stemmer og juryens beundring i Norske Talenter, så var det så langt i fra et uprøvd talent.

De siste årene har Jektvik sluppet studioalbumene<. «Aill Kjeinne Aill» 2013, «No som ailt e bra» 2014, «Sei det igjæn» 2015 og "Kjøtt i mørket" 2018. Albumene har høstet 5'ere og gode ord fra aviser som Adresseavisa, VG, Dagsavisen. Musikken blir av Jektvik omtalt som «en blanding av fortellinger og en metaforisk pessimistisk optimisme.

**Praktisk info**
Dørene åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  08.11.2024

  08.11.2024

  19:00

  23:00

  Ladekaia