6/4: Lars Lillo på Ladekaia

### Ta godt i mot Lars Lillo til Ladekaia 5. og 6. april!

Lars lærte å spille gitar av storebroren da han var 13 år. Han skrev allerede sanger i den tiden . I 1984 dannet han gruppa deLillos. Lars lagde tekster og melodier til gruppa, og tekstene fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men likevel underfundige form.
Med låter som "Tøff i pyjamas" og "Min beibi dro avsted" kom både radiosuksess og platesalg og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. Også i årene etter dette har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. De er et av de norske bandene som virkelig har lykkes med å holde på publikums oppmerksomhet gjennom fire tiår.

I 1996 ga Lars Lillo Stenberg ut CDen «Å var jeg en sangfugl». Repertoaret var for en stor del hentet fra Mads Bergs kjente sangbok, en institusjon i musikkundervisningen i den norske skolen.

I 2000 ga han ut CD'en «Oslo" med kjente og kjære Oslo-sanger som fikk stor oppmerksomhet og solgte veldig bra. Siden har Lars mottatt Oslo bys kulturpris og han har også laget byens «Oslosang». I 2006 kom CD'en «Synger Prøysen» ut. Dette er Lars Lillo-Stenbergs personlige hyllest til Alf Prøysen. Hans meste kjente og kjære sanger blir tolket på en ny og personlig måte som får fram alvoret i Alf Prøysens tekster.

Skjæråsenprisen fikk Lars på slutten av 2006 og NRK's Prøysenpris våren 2007. Siden har det vært tolkninger av alt fra Ole Paus til nå senest Edvard Grieg 2020. Lars Lillo-Stenbergs beundring for Neil Young skulle også være allment kjent gjennom gruppen Young Neils.

Her blir det noe for enhver smak – velkommen til å høre en folkekjær artist.

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt.
Menyen er som følger:

**Fisk:**
Kremet fiskesuppe med laks, torsk, blåskjell og reker. Serves med brød og smør.
*Allergi: Gluten (Hvete), melk, fisk, soya, skalldyr*

**Kjøtt:**
Baconcheese burger med fries
*Allergi: Gluten (hvete), melk, egg, sennep og sulfitt*

**Praktisk info**
Dørene åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  06.04.2024

  06.04.2024

  19:00

  23:00

  Ladekaia