31/8: Eagles tribute med Tequila Sunrise på Ladekaia

### Helt på tampen av sommeren får vi et gledelig gjensyn/gjenhør med Eagles tribute-gjengen, Tequila Sunrise på Ladekaia! Eagles er sommer, og harmonier, og en av verdens beste låtkataloger, og passer utmerket en sensommerkveld nede ved fjorden, kanskje seiler ørna rundt kaia? "It's a peaceful easy feeling"

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom Bacalao, viltburger og vegetarburger. Menyen er som følger:

**Bacalao**
Tomatisert Klippfisk, løk, potet, olivenbrød og smør
*Gluten(hvete), fisk, melk, sulfitt*

**Viltburger**
Kvernet viltkjøtt av hjort og elg
Tyttebæraioli, romanosalat, syltet rødløk, soppstuing og fries
*Gluten(hvete), melk, soya, sulfitt*

**Vegetarburger**
Vegetarburger med fries
Guacamole, salat, tomat, syltet rødløk, sriracha, aioli og fries
*Gluten(hvete), melk, sulfitt*

**Om Tequila Sunrise, Eagles tribute-band:**
Tequila Sunrise er et tribute band til det amerikanske bandet Eagles, med røtter i det trønderske musikkmiljøet. Bandet har i over 15 år gjort diverse konserter og eventer rundt omkring på forskjellige scener, og høstet mangt et godt ord for sine tolkninger av Eagles` fantastiske låtkatalog.

En kveld med Tequila Sunrise vil ta folk tilbake til det glade 70-tall, med låter som Take it easy, Peacful easy feeling, New York minute, Desperado, Take it to the limit, Life in the fast lane, Hotel California og mange flere. Seks vokalister, flerstemt kor, Don Felders legendariske hvite Gibson SG doubleneck, og en spilleglede av de sjeldne.

Bandet består av Ivan Nygaard, Jorg Aakre, Idar Eidsaune, Pål Dahlberg, Jan Egil Øverkil og Kay Ronny Dahl

**Praktisk info**
Dørene åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Lørdag

  31.08.2024

  31.08.2024

  19:00

  23:00

  Ladekaia