30/7: Bjørn Eidsvåg i Palmehaven

### Ta godt i mot Bjørn Eidsvåg når han returnerer til Trondheims storstue, Palmehaven i midt-sommer!

Bjørn Eidsvåg, sammen med sitt band, har opplevd nye høyder siden sist han besøkte Palmehaven.
Deltakelsen i «Hver gang vi møtes» forrige vinter bidro til å tiltrekke seg et nytt og yngre publikum, som har blitt lagt til hans allerede store tilhengerskare.

Bjørn elsker Britannia Hotel og Trondheim, og Norge elsker Brumlebassen fra Sauda. I Norge finnes det knapt hans like, kanskje bortsett fra vår egen Åge.

Bjørn stiller som nykvesset 70 åring, og gir stadig ut nye låter som gir oppmerksomhet, sist i duett med Ingebjørg Bratland i den ferske og nydelige «Savnar deg».

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en fantastisk 3-retter fra Palmehavens kjøkken. Menyen er som følger:

*Asparges
Egg og Avruga kaviar*

¤¤

*Kalv fra Trøndelag
Sommerkål, glasert nepe, ramsløkpotet og morkelsaus*

¤¤

*Gâteau Marcel
Myk sjokoladekake og Yoghurtsorbet*

Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkhistorie, og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Selv etter en solid og lang karriere er han stadig aktuell.

Siden oppstarten i 1971 har Bjørn gitt ut 28 album, spilt ca. 80 konserter hvert år, gitt ut bok, hatt eget TV-program, radioprogram og inntatt scenen på Det Norske Teatret med den egen-skrevne teaterforestillingen "Etterlyst: Jesus" – for å nevne noe. Generasjoner av nordmenn har et nært forhold til hans folkekjære låter som "Skyfri himmel" og "Eg Ser". Bjørns nysgjerrighet på nye musikalske uttrykk har også ført til mange spennende samarbeid med kjente artister fra Norge, Sverige og Danmark opp gjennom årene, blant annet duetten "Mysteriet deg" med Lisa Nilsson. Låta vant Spellemannprisen for «Årets Låt» og har over 12 millioner avspillinger på Spotify.

På scenen har han med seg;
Anders Engen – trommer
Frode Mangen – keys
Bjørn Holm – bass
Kjetil Steensnæs – gitar

Velkommen til Artist in Residence en sommerkveld, med Bjørn Eidsvåg.

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Tirsdag

  30.07.2024

  30.07.2024

  19:00

  23:00

  Britannia Hotel