27/9: Tom Roger Aadland på Ladekaia

### Tom Roger Aadland kommer til Ladekaia i høst!

Tom Roger Aadland er en av de mest kritikerroste artistene i landet de siste årene. Høsten 2023 slipper han sitt tiende album, og drar på turné.

Den nye plata har fått tittelen «Fire sirklar og ein kross», og inneholder flere låter som allerede har blitt publikumsfavoritter, bl.a. «Kan ikkje gi oss», «Du e den» og «September» (duett med Kine Nesheim). Aadland er kjent for sine sangtekster på nynorsk, men denne gangen har han skrevet på dialekt, nært og sterkt.

«Landets fremste Dylan-tolker leverer noen knallåter på egen hånd», skrev Aftenposten om hans forrige album «Motgift» (2021). Aadland har hatt en rekke låter i rotasjon på norsk radio, og mange har nok hørt sanger som «Alle dei i ei» og «Min beste ven på ein dårleg dag». Han er også kjent som tekstforfatter for Hellbillies, Vamp og Marion Ravn. Bob Dylan-gjendiktningene hans har gjort suksess på Det Norske Teatret, og konserten vil også inneholde en dose Dylan på nynorsk.

Tom Roger Aadland er fremdeles på veien – og fremdeles på vei. Han er kjent som en energisk utøver med en spesiell evne til å formidle innholdet i en låt, og har rykte på seg for alltid å levere varene på scenen. Med seg på scenen har han gitaristen Kjetil Steensnæs (Bjørn Eidsvåg, Darling West), som også har produsert Aadlands nye album.

I billettkategorien "middag og konsert" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken hvor du kan velge mellom fisk eller kjøtt.
Menyen er som følger:

**Fisk:**
Kremet fiskesuppe
Blåskjell, reker, torsk og laks
Brød med aioli
(Allergener: Fisk, skalldyr, bløtdyr, soya, melk, og gluten i brødet)

**Kjøtt:**
Boeuf Bourguignon
Okse høyrygg, sopp, løk, rotgrønnsaker og potetpure.
Brød og aioli
(Allergener: Selleri, sulfitt, melk, og gluten i brødet)

Dørene åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Onsdag

  27.09.2023

  27.09.2023

  19:00

  23:00

  Ladekaia