24. Mai – Vømlingan, og Vømmøl Allstars – Vømmølfest

### VØMMØLFEST: Jubileumsfest på Tapperiet – vi feirer Vømmøl spelmannslag 50 år – 24. mai 2024
VØMLINGAN starter ballet og etterpå er det VØMMØL ALL STARS som lager fest. DJ Charlie underholde i pausene.

Vømlingan Ble starta i 1992 for å videreføre arven etter populære Vømmøl Spellmannslag, og ble etter hvert nesten like populære som Vømmøl en gang var.
De ga ut en EP produsert av Åge, dretter kom det tre album med ujevne mellomrom, og det andre albumet til Vømlingan inneholdt nyskrevet materieale av Hans Rotmo, og ble produsert av Åge Aleksandersen og Lars Lien.

Vømmøl Allstars – From Vømmøldalen with love

Vømmøldalens supergruppe Vømmøl Allstars kom til verden en tidlig blåmandag i september 2021. Dette skjedde et sted som heter VERDAL 'n, nærmere bestemt i heimbygda til Hans Rotmo og opphavet til Vømmølmusikken.
Ut fra villmarken i Vømmøldalen kom pønkepoeten Knut Stuppuvold (Knut Anders Prestvik) og tiurens store skrekk Johan Møkkerbakken (Kalle Garli) den briljante trekkspiller virtuos Petter Andreas Røstad fra Vømmølgutan samt Tony Waade på trommer og Lars Erik Fisknes på bass begge fra Hans Rotmo sitt Porcelen Band.

Vømmøl Allstars leverer låter fra HELE Rotmo universet og ønsker å videreføre og fornye tilgangen til Hans Rotmo sitt univers gjennom skikkelig Verdals folkrock. Fem av de beste Vømmølmusikerne og sangerne i Norge, som alle har fått Vømmølmusikken inn med morsmelken. Her er en ny mulighet for å få med seg de udødelige låtene og det underfundige universet gjennom de klassiske Vømmøllåtene til Hans Rotmo – fremført på den bredeste dialekt, friske arrangementer og med særdeles godt humør.

DJ Charlie en av Norges mest etterspurte DJ's. Ca. 100 spilledager hvert år, siden det hele startet i 1984, gjør DJ Charlie fra Trondheim, til en allround og ikke minst en meget profesjonell DJ med spilleglede, som det alltid stilles store forventninger til. Det som engang var hans hobby, ble hans liv.
På Vømmølfesten får han varme opp publikum med det som ligger hans hjerte nærmest…nemlig trøndersk FÆSTMUSIKK.

Vømmøl kommune i Vømmøldalen lever sitt liv i Hans Rotmo sin imaginære verden, og alle unge, middelaldrende og gamle fans lytter og lever seg inn i Vømmøldalen, og i Hans' sine levende skildringer.
Vømmøl sangene er en del av Trøndelags frodige festkultur, og vil aldri gi slipp på den trønderske lytter, ja til og med mange skaptrøndere lytter til Vømmøllåtene.
Stadig nye fans kommer til, og det arrangeres Vømmølfester.

**Viktig info:**
Stående konsert, det er sitteplasser i baren i tilstøtende lokale. Dørene åpner 19:00 – Konsertstart 20:00

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  24.05.2024

  24.05.2024

  19:00

  23:00

  Tapperiet paa Dahls