2 billetter ledig // 27/9: Bernhoft i Palmehaven

### Bli med på en magisk aften når selveste Bernhoft, kommer til Trondheim og residerer i Palmehaven i september!

Endelig er Jarle Bernhoft tilbake på Britannia.
Hans konsert i Britannia Hall under Olavsfest i 2010 var en av flere årsaker til at Bernhoft slo gjennom.
Siden da har Bernhoft reist verden rundt med stor suksess, og er en svært populær mentor i TV2 suksessen The Voice.

Bernhoft debuterer i Palmehaven, som Artist in Residence i perioden 26 – 28 september.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en fantastisk 3-retter fra Palmehavens kjøkken. Menyen er som følger:

*Vitello Tonnato
Kapers, tomat og urter fra Braattan Gaard*

¤¤

*Bakt kveite
Sesongens grønnsaker, ramsløkpotet og blåskjellsaus med kaviar*

¤¤

*Bringebær- og sjokolademousse
Yuzukrem og pasjonsfruktsorbet*

Jarle Bernhoft, gudbenådet gitarist, låtskriver, artist og usedvanlig likandes kar fra Nittedal, nord for Oslo. En stilig, vittig og nysgjerrig type med et særegent og tidløst lydbilde. Kritikerrost, Grammy-nominert, og en prisvinnende publikumsfavoritt med en bunnsolid diskografi, og et tiår med utsolgte turnéer bak seg.

Du kom kanskje først over en ung Jarle som forsanger i rocke-kvartetten Span. Etter oppløsingen av bandet i 2005, gikk han solo, og soul, som Bernhoft. Med det begynte han også med live looping-teknikker og skapte intrikate og dynamiske arrangementer.
Singelen «C'mon Talk» ble en viral sensasjon som viste frem nettopp dette, og ga Bernhoft millioner av visninger på YouTube og introduserte ham for et globalt publikum. Dette kulminerte i den internasjonale suksessen til «Islander» (2014), et album som utforsket temaer som identitet og selvoppdagelse, og blandet elementer av folk, pop og R&B. Albumet fikk fantastiske kritikker, befestet Bernhofts rykte som en musikalsk innovatør ytterligere, og han ble den første ikke-amerikaneren med en Grammy-nominasjon for beste R&B-album.

Som en av vår tids beste live-artister, både solo og med band, er Bernhoft virkelig en å få med seg. Med en enorm variasjon i sin katalog, er hvert sett en reise. Og du skal ikke se bort ifra at det kanskje rister litt i dansefoten.

Velkommen til en helaften med Jarle Bernhoft under stjernehimmelen i Palmehaven!

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  27.09.2024

  27.09.2024

  19:00

  23:00

  Britannia Hotel