13. september: Rita Eriksen på Ladekaia

### SCOOP! Endelig har vi fått Rita Eriksen til Ladekaia.

Rita og hennes bror, den eminente gitaristen Frank Eriksen slo gjennom som «Eriksen», og siden har Rita hatt en eventyrlig karriere.
Med soloplater, med duetter og som vinner av tidenes første «Stjernekamp» på NRK.

Rita tar med seg sin bror Frank Eriksen, og Stian Tønnesen (fra Vamp) på scenen på Ladekaia.
Her er det bare å sette seg ned å lytte og nyte den vakreste stemmen.

I billettkategorien "konsert og middag" inkluderes en hovedrett fra Ladekaias kjøkken, hvor du kan velge mellom Bacalao, viltburger og vegetarburger. Menyen er som følger:

**Bacalao**
Tomatisert Klippfisk, løk, potet, olivenbrød og smør
*Gluten(hvete), fisk, melk, sulfitt*

**Viltburger**
Kvernet viltkjøtt av hjort og elg
Tyttebæraioli, romanosalat, syltet rødløk, soppstuing og fries
*Gluten(hvete), melk, soya, sulfitt*

**Vegetarburger**
Vegetarburger med fries
Guacamole, salat, tomat, syltet rødløk, sriracha, aioli og fries
*Gluten(hvete), melk, sulfitt*

**Fra Eriksen til Songbird**

Rita Eriksen har for lengst sunget seg inn i nordmenns hjerter med sin vakre stemme. Som vinner av Stjernekamp fikk hun også vist sitt store repertoar.

Rita Eriksen, kjent som soloartist, og som den ene halvdelen av roots/country/vise-duoen Eriksen som hun utgjør sammen med broren Frank Eriksen.
Siden "comebacket" som soloartist med Hjerteslag i 2008, har Rita turnert land og strand enten med trio eller fullt band.

Rita Eriksen er stemmen hele Norge kjenner fra de mange Eriksen-hit´ene, utallige duetter med andre norske toppartister, og solo-suksessen "Hjerteslag". Det skulle være nok å nevne låter som "Tir n'a Noir", "Sønnavindvalsen", "The Water Is Wide", "Coming Down In The Rain" og "Karl Johan".
Høsten 2012 vant hun musikkonkurransen Stjernekamp som ble sendt på NRK, og bærer nå tittelen «Norges ultimate Entertainer»

Vi kan love folk, vakre viser, ballader, fra engelsk, irsk og norsk tradisjon, og fra Ritas mange flotte plateproduksjoner.

**Praktisk info**
Dørene åpner 19.00
Mat serveres fra 19.30
Konsertstart 21.00

Drikke bestilles med QR-kode på bordet, eller kjøpes i baren.
Om det er noen allergier som skal hensyn tas i forhold til meny, så ber vi dere sende oss en e-post på: booking@ladekaia.no

Dersom dere ønsker å sitte sammen med et annet følge som har kjøpt billetter separat, vennligst meld inn til oss hvem dere ønsker å sitte sammen med. Vi vil sørge for et hyggelig bord. Send e-post til: booking@ladekaia.no

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  13.09.2024

  13.09.2024

  19:00

  23:00

  Ladekaia