11. desember: Di Derre på Tapperiet

### Ikke bli for sen i år! Etter at Di Derre solgte ut fjorårets førjulskonsert på Tapperiet i Trondheim på svært kort tid, er det klart for en ny kveld med allsang og eventyrlig god stemning i desember i år.

Bandets førjulskonserter på Sentrum Scene i Oslo, har blitt en populær tradisjon. For andre år på rad stiller de på Tapperiet, og det er vel like før vi kan fortelle om at dette også blir en desember tradisjon i Trondheim. I hvert fall svingte det godt når 1.700 glade mennesker sang med på Børs Cafe i fjor. Jo Nesbø og hans kumpaner trives veldig godt i Trondheim, og trønderne er godt forlikte med Di Derre.

Di derre, selve lyden av norsk 90-talls-pop, feirer i 2024 at det legendariske albumet "Jenter&sånn" er 30 år og at de stadig får hele landet til å synge med på slagere som «Jenter», «Rumba med Gunn» og «Det går fint», og de fleste er etter hvert blitt godt kjent med både Berger, Erik Vea, Gunn og Faren til Ivar.

Bandet består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (tangenter), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal) og Lars Jones (gitar).

Info ang. Tapperiet på Dahls: [https://www.tapperietpaadahls.no/](https://www.tapperietpaadahls.no/)

Viktig info:
Det er stående konsert, det finnes sitteplasser i baren i tilstøtende lokale.
Aldersgrense 18 år.
Dørene åpner 19.00 – konsertstart 20.00

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Onsdag

  11.12.2024

  11.12.2024

  19:00

  23:00

  Tapperiet på Dahls