1/9: Halvdan Sivertsen i Palmehaven

### Halvdan Sivertsen kommer endelig tilbake til Trondheim og Palmehaven, når han residerer i Britannia Hotel 31. august – 1. september.

Bodøværingen var «artist in Residence» sist i 2020, og de fire kveldene solgte kjapt ut den gang. Siden da har det blitt film, og kinofilmen Halvdan førr evig har blit tatt veldig godt imot, både av anmeldere og publikum. Selvsagt har den det, det er kanskje Norges beste entertainer vi har med å gjøre.

I billetten inkluderes en aperitiff ved ankomst og en fantastisk 3-retter fra Palmehavens kjøkken.
**Menyen er som følger:**

Råmarinert kamskjell,
Avokadokrem, eple tapioca, soya vinaigrette og urter fra Braattan Gaard

¤¤

Kylling «Ballotine»,
Sesongens grønnsaker, potetkrem og kremet morkelsaus

¤¤

Manjari sjokolade og karamell,
Terte med tindved og yoghurtsorbet

**Halvdan Sivertsen**
Om livet og kjærligheten med en klype nordnorsk humor!

Etter et halvt århundre som artist, har hele Norges Halvdan Sivertsen fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 år. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

Vi garanterer en konsert med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt, og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

  Weekdays
  Date
  Time
  Location
  Fredag

  01.09.2023

  01.09.2023

  19:00

  23:00

  Britannia Hotel