Røros Guide

Røros Guide driver med guidede turer i Rørosregionen.  Vi har turer både til fots og på sykkelen, samt sykkelutleie.  Vårt mål er at du som kunde skal få en trygg og god opplevelse ved å bli guidet av en kjentmann, her vil du få oppleve de fineste stedene vi har her på Røros!  Vi har turer til alle nivå og ambisjoner, alt fra korte dagsturer til heldagsturer. Bestill din guidede tur på vår hjemmeside. 

Vandring:

Ønsker du en rolig vandring i skog eller fjell, med lunch og bålkaffe så er dette noe for deg.  Vi har turer i umiddelbar nærhet av Røros sentrum, og turer i Femundsåsen/Flensmarka. Det vil også komme guidede turer som kan bookes via den nye booking siden vår etterhvert! 

Sykkel:

Røros er et stisykkelmekka! Her er det et enormt stinett som passer både for familier og for ivrige stisyklister. Din guide kjenner alle godbitene og skreddersyr turer tilpasset deltagerne.

Sykkelutleie og kanoutleie:

Vi har både fulldempede stisykler og vanlig terrengsykler for utleie. I tillegg har vi kano utleie. Vi har nå også fått inn noen el.sykler for utleie i tillegg til vanlige sykler. Alt er nytt og av topp kvalitet!

Ønsker du å leie sykkel, kano eller packraft? Gå inn på her og bestill!

Vi gir fri utkjøring eller henting (en vei) av kanoer inntil 10 km fra Røros Sentrum!

Skiutleie av langrennski: 

Vi har fått inn helt nye Atomic Felleski, sko i de fleste størrelser samt staver! Med felleski er du nesten garantert godt feste og god gli. Bindingene våre er justerbare om man trenger bedre gli eller feste.  Skiene blir glidet og preppet før hver utleie. 

Vi har varmedresser og skoposer til utleie også, men disse egner seg ikke i skiløypa.

For priser og bestilling gå inn på hjemmesiden vår