Reinsdyrsightseeing med Rørosrein

Bli med Rørosrein på skitur i fjellene rundt Røros, hvor målet er å få sett reinsdyrene i sitt rette element. Turene foregår på ski og man må påregne å være ute minst 5 timer, tradisjonell snacks, drikke og lunsj blir servert underveis. I løpet av turen forteller vi bla om samisk historie og kultur, og hvordan reindriften har utviklet seg gjennom årenes løp.

Det er også mulig å gjennomføre turen med overnatting. Vi slår da opp teltene under stjernehimmelen på vidda eller i skogen, og nyter en bedre middag tilberedt på bål eller primus.  

Har man flere dager tilgjengelig anbefaler vi å avslutte vinteropplevelsen i fjellet med et spa-opphold på ett av hotellene i byen, vi syr gjerne sammen en opplevelsesrik og behagelig pakke for dere.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi også legge til rette for turer over flere dager og med lengre forflytning, i variert skog og høyfjellsterreng. Her får du virkelig en forsmak på ekspedisjonslivet.

Praktisk informasjon:

Har du ikke eget utstyr egnet for Rørosvinteren kan dette lånes av oss mot et lite tillegg.

Ved booking av enten dags- eller overnattingstur får du en anbefalt pakkeliste av oss mht klær og utstyr som må medbringes. Telt medbringes evt av oss, det er inkludert i prisen.

Rørosrein besørger alle måltider samt transport til og fra Røros sentrum

Pris avhenger av størrelse på gruppe, om det ønskes overnatting eller ikke samt tilvalg som hotellpakke. Ta kontakt for pristilbud