© Sigbjørn Frengen, Oppdal Safari

Moskussafari med egen guide

Se for deg å våkne i telt i Dovrefjell Nasjonalpark. Utenfor skinner sola denne klarer morgenen, og plutselig oppdager du 500 meter fra teltplassen din det du kom for; Kongen av Dovrefjell; moskusen.

Oppdal Safari tilbyr også moskussafari med personlig guiding. Her kan vi sammen legge opp turen etter deres ønsker, noe som gir dere en enda tettere-på naturen opplevelse. Erfarne guider gir deg lokalkunnskap om område og tilnærming til moskus, i tillegg til å skape trygghet med vår erfaring innen friluftsliv under alle slags forhold.

Våre guider har flere års erfaring med arrangering av moskussafari på Dovrefjell, og de har et brennende ønske om at alle kundene skal være fornøyde med vårt produkt. Opplevelsen av å sove i et lunt telt i sommerfjellet (eller vintertelt!) kan for mange være uvant, men med utstyr av høy kvalitet er dette en komfortabel og behagelig aktivitet som absolutt kan anbefales for alle. De fleste får mersmak etter en slik opplevelse. Guidene er kunnskapsrike og tar dere med på en tur gjennom plante- og dyrelivet i nasjonalparken, som preges av spesielle bergarter og botaniske perler. En fantastisk og unik naturopplevelse. Som bonus kan det også hende at vi får se villrein eller fjellrev, så det er bare å holde øynene åpne.

På vinterstid legger vi opp til tur med fjellski eller truger. Hundespann kan også leies inn.

 

  • Spesial
    • Booking