© Mælen Gård

Laksefiske ved Mælen Gård

På Mælen Gård kan vi tilby fiske i Namsen døgnet rundt på gårdens eget laksevald Homstad – Mælen.

Vi tilbyr fiske fordelt på 3 soner, med fiske hvert døgn (24 timer i døgnet). Tilsammen har vi ca 2,2km vald å fiske på. På alle sonene kan det i tillegg til båtfiske også fiskes fra land, men fiskere på vårt vald foretrekker harling fiske fra båt. I tillegg til laks tas det en del sjøørret i løpet av sesongen.  Smålaksen og sjøørreten kommer sent juni og i juli og august. Det er mange som synes det er mer attraktivt å fiske i disse månedene da sjansene er større for å få fisk. Og det er slett ikke umulig å få seg en storlaks selv om disse blir sjeldnere utover sesongen. Vi har elvebåter med motor til bruk for laksefiske på Mælen gård. Sesongen for laksefiske er 1.juni til 31.august.Alle må betale fiskeavgiften til staten og ha rent fiskeutstyr.

Overnatting på gården

Som gjest hos oss kan dere slappe av og følge deres eget tempo i naturskjønne omgivelser. Du kan bo i Bakerstu (50 m2)med 8 sengeplasser,Toalett og tilgang til dusj i fjøset.Hytta har kjøkkenkrok med spisebord i tilknytning til stua og 2 soverom med køyesenger.Hytten har enkel hjemmekoselig standard.Stor uteplass.

Ønsker du en høyere moderne standard kan du leie Stabburet til overnatting fra sesongen 2023.Se mer informasjon her:  Stabburet Madam Meyer.

Kontakt oss

 ragnhild@namsenfiske.no Mob:97026718

 lasse@namsenfiske.no Mob:90067350

  • Aktiviteter
    • laksefiske
  • Båter
    • elvebåt
  • Symboler
    • Fisketur