9 kule steder å fri i Trøndelag

Har du tenkt til å feire kjærligheten med å stille det store spørsmålet i sommer? Vi har noen tips til hvor du kan gjøre det…Eller ikke gjøre det, vi er bare her for å inspirere.

7

Yttersia på Leka. Foto: Else Johanne Svorkås

  • Brudesløret i Meråker – En vakker foss i med et romantisk navn og flott natur, som gir en flott kulisse for en frierferd.

 

  • Leka – En vakker øy i Trøndelag med flott natur og vakre omgivelser som kan gi en romantisk setting for å fri til kjæresten. Gå ned på kne i solnedgangen kan ikke bli annet enn vellykket.

 

  • Sula – En øy med vakre omgivelser og flott utsikt som kan være et unikt og romantisk sted å fri til kjæresten.

 

  • Viewpoint Snøhetta i Dovrefjell –  som gir en fantastisk utsikt over fjellene i Dovrefjell, og kan være et romantisk sted for det store spørsmålet.

 

  • Mausund – En idyllisk øy med en koselig atmosfære og flott natur, som kan være et unikt og romantisk sted å fri.

 

  • Trones Eye – En unik og romantisk overnatting i en dome under stjernene, som kan bli en svært spesiell opplevelse.

 

  • Opplev Auna – En gård med søte og koselige alpakkaer, som kan være et sjarmerende og romantisk sted å fri til kjæresten.

 

 

Foto: Explore Trøndelag / Marius Rua

Vi heier på dere!

– Hilsen oss i Explore Trøndelag

Du liker også kanskje

Tips til din første hengekøyetur

Tips til din første hengekøyetur

Tips til din første hengekøyeturTenk deg å våkne til den overveldende lyden av total stillhet. Her får du noen grunnleggende tips om du har lyst til å prøve overnatting i hengekøye for første gang....

les mer
Isbading i Trøndelag

Isbading i Trøndelag

Tør du å utforske en vinteropplevelse utenom det vanlige? Uavhengig om du foretrekker komforten av en varm badstue eller om du drar med deg øksa for å hogge hull i isen.

les mer